sunnuntai 24. tammikuuta 2016

2 X mainos

Ensin mainostetaan Tekstiilikulttuuriseuraa ja sen uusia fb-sivuja.https://www.facebook.com/tekstiilikulttuuriseura/. Seura on pieni, mutta luonnollisesti kerrassaan mainio. Reilun kahden vuoden henkilökohtaisella hallituskokemuksella voin sanoa, että pienin voimin on järjestetty kiintoisia jäsentapaamisia. Ja hyvää seuraa tänäkin keväänä: Teatterimuseon näyttelyyn Unelmien kuteet tutustutaan oppaan johdolla, järjestetään luento ja työpaja yhteistyössä Espoon työväenopiston kanssa Taidon päivänä ja toukokuussa tehdään retki Ruukin kehräämöön Mathildedaliin. Kannattaa liittyä:-)

Viime torstaina seuran jäsentilaisuudessa tehtiin uudesta huopaisesta kierrätysmateriaalista Green Craftista nopsa helminauha. Voisi siitä itsekseen tehdä jotain muutakin. Jos vaikka punoisi pienen maton töihin jalkojen alle, kun istua kököttää koneen ääressä ja lattia on kylmä.


Työpajan lisäksi tutustuimme Virpi Siiran näyttelyyn. Hänethän monet tuntevat sekä Omakoppa-blogista että omintakeisista virkkauskirjoista. Siira oli itse esittelemässä näyttelyään ja taas kerran tuli todettua, että näyttely näyttäytyy aivan erilaisena, kun joku siitä kertoo. 

Siiran esittely oli todella kiinnostava ja sympaattisen henkilökohtainen. Antoi ajateltavaa. Näyttely on  vielä viikon verran Craft Cornerin Taitomaailmassa, joten sen ehtii vielä näkemään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti