torstai 8. lokakuuta 2015

Näyttelyssä Jyväskylässä

Olen tainnut mainita nukkemuotoilukurssin melko monta kertaa syyksi siihen, etten ole tehnyt sitä tai tätä. Päivätyö tietenkin on myös melkoisen iso syy...

Kun matkaamme Jyväskylään kurssille, ei sielläkään kovin paljon muuta ehdi kuin olla kurssilla. Perjantaina kipitetään suoraan bussilta Kivääritehtaalle ja sunnuntaina suoraan Kivääritehtaalta busille. Lauantai on ainut päivä, jolloin ehtisi johonkin. Pikkuongelma on siinä, että kaikki käyntikohteet tai pikkukaupat eivät suinkaan odottele meitä vaan menevät kiinni niin aikaisin, että niihin ei ehdi. Alkuun ei kyllä olisi oikein jaksanutkaan tehdä mitään.

Nyt kun tottumus on tuonut pikkuhiukkasen puhtia, on listalla kurssin, nukkumisen ja syömisen lisäksi vähän jotain muuta. AaltoAlvari on testattu - se menee vasta kuudelta kiinni. Kaarina on ehtinyt sinne jopa kahdesti.

Kun Kaarina meni reippaasti vesijuoksemaan toissakerralla, me Eijan kanssa menimme Keski-Suomen museoon katsomaan Aino Kajaniemen näyttelyä Läheltä kauas. Hieno näyttely, kerta kaikkiaan. Yli viisikymmentä työtä - kuvakudoksia ja ryijyjä - jotka Kajaniemi on tehnyt viimeisen viiden vuoden aikana!

Koska Keski-Suomen museossa sai kuvata, saan tähän esille muutaman makupalan näyttelystä. Näyttely on auki 18.10. asti, joten sielläpäin liikkuvat ehtivät vielä käymään. Kannattaa, ilman muuta.

Havinaa 2


Ilo

Luotain

Mahdollisuus 2

Luottamus

Polku

Sirkus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti