perjantai 29. toukokuuta 2015

Kuukauden härpäke

Käsityöystäväni tuntevat viehtymykseni erilaisiin käsityön tekemiseen liittyviin välineisiin, joita kutsumme härpäkkeiksi. Yleensä härpäkkeet liittyvät johonkin tiettyyn tekniikkaan tai ovat muuten vain käteviä (no, eivät aina) apuvälineitä.

Päivänä muutamana olin liikkeellä Helsingissä ja ohi kulkiessani päätin pistäytyä Fidassa, jossa en ollut aiemmin käynyt. Ajatuksena ihan vain silmätä, löytyisikö jotain ylitsevoittamattoman sopivaa esimerkiksi tilkkutöihin. Kiertelin myymälässä ja - siinä se oli! Ei kangas, mutta sen sijaan pieni paperiprässi. En tosiaankaan ollut etsimässä paperiprässiä, joten ensin ohitin sen. Ja menin sitten katsomaan uudestaan. Jäin pohtimaan.

Mutta niin siinä kävi, että en mitenkään voinut jättää sitä ostamatta, koska hinta ei ollut hirveä, 9,50 euroa. Nyt puuttuu vielä viira (sen on mieheni luvannut minulle tehdä) ja kuivatushuovat. Jos ken tietää, minkälaiset huovat paperiprässi tarvitsee, voi kernaasti panna viestiä ja kertoa minulle. Pienet paperikokeilut sopisivat mainiosti kesäpuuhaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti