perjantai 17. kesäkuuta 2016

Vaikea päätös

Olisi ideoita, mutta on ollut niukasti voimia tarttua toimeen ja tehdä. Joitain pieniä juttuja on puolivalmiina, mutta mitään valmista ei ole näyttää.

Suurimmaksi osaksi vetämättömyys on johtunut isonpuoleisen ongelman pohtimisesta. Nyt kun päätös - pitkäaikaisen työpaikan jättäminen vuoden vaihteessa - on tehty, jostakin toivon mukaan löytyy vähitellen puhtia tekemiseen. Varsinkin kun olen heittäytymässä suurin piirtein tyhjän päälle.

Jotain tekemistä käsille piti kuitenkin saada, kun lysähtää katsomaan televisiota. Kaivoin hyvin marinoituneita Novitan Puroja, joita oli juuri parahultaisesti superhelppoon ponchoon. Nyt on melkein sata grammaa lankaa jo tuhottu, enää puolisen kiloa jäljellä...


Jotain kiinnostavaa tekemistä on sentään loppukesästä tulossa: tuotan syyskauden ajan blogipostauksia Espoon työväenopiston kädentaitotiimin uuteen blogiin Puolaten ja höyläten.
Toiveita otetaan vastaan!


2 kommenttia:

  1. Rohkea ja kaikitenkin harkittu päätös- onnea sille! Asioilla on taipumus järjestyä, niin se menee! Ja-- neulominen rauhoittaa sekä antaa tilaa ajatuksille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, päätös on tosiaan pitkään harkittu. Onnea tarvitaan:-) Ja niinpä, onneksi on käsille tekemistä-

      Poista